Zastrašujuće šetalište od stakla u Kini od kojeg se na sam pogled zavrti u glavi! | Najčudnije priče svijeta

Sama cinjenica da je ova staza pricvršćena uz stijenu oko 1,403 visine je zaista dovoljno jezivo, ali i da je napravljena od stakla cini je jos strasnijom. »opsirnije..

Mumificiran Njemački pustolov pronađen kako pluta na moru.

Mumificiran pustolov pronađen jezivo zamrznut u posljednjim trenucima svog života na jahti koja je isplovila prije 20 godina. »opsirnije..

Napušteno selo vam pokazuje kakav bi život bio bez ljudi.

Napušteno selo koje je nekad bilo živo ribarsko selo, danas majka priroda ga potpuno preuzela.
Gouqi selo koje je dio Arhipelaga Zhoushan u Kini, nekada je bio ribarsko selo u procvatu, ali danas je potpuno napušten. Priroda je povratila njegov izvorni zeleni pokrivač, prekrivajući sve ćivom zelenom lozom. »opsirnije..

Planinarenje,planine i druženje s prirodom: GOSPA GRABOVAČKA(Gospa u šumi)

Sveta Gospa Grabovačka prvi puta se spominje još prije 240 godina a prema nekim svjedočenjima Gospa se ukazala na jednom grabovom stablu nedaleko od Garčina u zaseoku Surevice.Sve do danas hodočasnici i vjernici posjećuju svoju Gospu na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza... a na spomenutom hodočašću okupi se i po nekoliko tisuća vjernika koji iz godine u godinu zavjetnim hodočašćima iz svih okolni »opsirnije..

Misterija kamenja koja se kreću.

Kamenja koja se kreću je svjetski poznata jedna od najvećih prirodnih misterija a koliko je vama poznata? »opsirnije..

Najopasniji put na svijetu, biste li se usudili prošetati?

Najopasniji put na svijetu, biste li se usudili prošetati preko 100 metara iznad šikljave rijeke?
Španija ponovo otvorila najopasniji put na svijetu,šetalište koje je visoko preko 100 metara iznad rijeke. »opsirnije..

Najveci bazen na svijetu.

Najveci bazen na svijetu, dubok samo 40 metara :)
Zamislite bazen dug više od 500 a dubine oko 40 metara da jedrite na njemu i uživate koliko vas je volja? »opsirnije..

Pogledajte jedni od najopasnijih gradova na svijetu.

Donosimo listu jednih od najopasnijih gradova na svijetu za koje svakako ako procitate necete izabrati za svoje turisticko putovanje (osim ako zaista volite opasnost). »opsirnije..

Otkriće Bosanskih plemena u centralnoj Africi.

Otkriće Bosanskih plemena u centralnoj Africi na području južnog Egipta i sjeverenog Sudana.
Mislite da je zafrkancija?
Naime,otkriveni potomci bosanskih vojnika koji su bili tamo s ciljem odbrane teritorije arheološkog nalazišta Qasr Ibrim kojeg su okupirali Otomani u 16 stoljeću. »opsirnije..

Umjesto luksuza, u Turskoj smo dobili koze u bazenu!

Aranžman u Turskoj platila sam 1.400 evra, a dočekalo nas je stado koje se napaja vodom iz bazena. Kupatilo je bilo kao javni toalet, sa požutilom daskom na wc šolji i pokvarenim odvodom u kadi. Tople vode nije bilo, frižider nije radio.. »opsirnije..

Prijavljivanje

Prijavljivanje
Slike,-Piramida,-Egipat, »opsirnije..

Viza za Dubaji

Dobijanje vize za Dubaji, dobijaju se za samo jedan dan sa minimalnom procedurom. Skenirani pasos i slika na beloj pozadini kao sto je u pasosu i koliko dana vam je potrebna viza. To je sve sto je potrebno! Grupne ili pojedinacne za sve UAE! Putujte u Dubaji! »opsirnije..

D E U T S C H L A N D - G E R M A N Y - NJEMAČKA - HRVATSKA

Na ovome blogu saznajte zanimljivosti i važne informacije o Njemačkoj i Hrvatskoj,blog je na njemačkome jeziku...ali na vrhu tj. odmah na samome početku bloga ispod NASLOVA i OPISA BLOGA nalazi se Google Translator sa kojim možete sebi prevesti ovaj blog na bilo koji jezik svijeta koji poznajete i razumijete...uživaj te...DOBRO DOŠLI NA OVAJ BLOG....hvala Vam na posjeti...Thanks for your visits.. »opsirnije..

Selecting Top Remote Controlled Airplane May Be Very Easy

Right now there are exciting hot range rc aeroplanes available for sale via this retailer. Parachute glider versions and also lengthy wing handheld remote control aeroplanes that will be sure to impress individuals. »opsirnije..

Gdje putovati

Tema bloga je kao što i samo ime govori pomaže osobama koje žele putovati, a ne znaju gdje. Nudimo opis mjesta, hotela i cjene. Putovati se može u sve dijelove sveta. Posjetite naš blog neće te se pokajati. »opsirnije..

Najljepše kuće u Hrvatskoj

Slike unutrašnjosti i vanjštine prekrasnih kuća u Hrvatskoj »opsirnije..

Izložba fotografija - 'Ruski pogled na Iran'

U godini velikog zapadnog pritiska na Iran - u Moskvi se upravo održava izložba fotografija iz Irana koje su napravili ruski fotografi Maksimichine, Kaptilkine i Kozyrev, koji su profesionalni fotoreporteri i Rena Effendi i Mirzoyan, koji su više umjetnički fotografi. Izložba naziva 'Ruski pogled na Iran' nije postavljena kako bi iskazala bilo kakav politički stav, već kako bi se kod rusa odbacil »opsirnije..

Kuba - Reina ulica u Havani - foto esej

Nije vrijeme kraljeva i aristokracije. Možda zato Reina ulica u Havani ostaje zapuštena i zgrade se raspadaju. No, bez obzira na sve, ova ulica još uvijek odiše istinskom arhitektonskom ljepotom klasične i barokne gotike. Nekad davno tamo je bilo bezbroj malih privatnih trgovina, a danas ih je ostalo još samo nekoliko državnih. Ovdje donosimo foto-esej te prekrasne ulice zaspale u nekom prošlom v »opsirnije..

Stvaranje aurore - 100 fotografija u vremenskom nizu

Aurora nebeska stanica nalazi se u sklopu Abisco Planinske Stanice koja se nalazi oko 100 km od grada Kiruna u Švedskoj. To je kamera koja non-stop snima nebo u polarnom krugu, kako bi uhvatila trenutak stvaranja aurore - susret svemira i Zemlje. Abisco se nalazi u samom središtu zone aurore i najbolje je mjesto na svijetu za promatrati tu pojavu. Čisti zrak i gotovo uvijek nebo bez oblaka, još s »opsirnije..

Tiha arhitektura - fotografije rastavljenih brodova - Francesca Piqueras

Francusko-talijansko-peruanski fotograf Francesca Piqueras posjetio je uvalu Cansado na Mauritanijskoj obali - gdje se rastavljaju brodovi. Uništeni brodovi postaju gotovo neprepoznatljivi kad trgovci starim željezom pokupe što ih zanima. Ono što iza njih ostane pretvara se u metalni morski pejzaž sa uznemirujućim oblicima koji izviruju iz mora. --------- galerija fotografija © Francesca Piquera »opsirnije..