Ponovo radi bioskop

Neda Petrić, urednik gradskog Centra za kulturu u okviru kojeg radi Bioskop, kaže da se filmska publika vratila na projekcije zahvaljujući savremenoj 3D tehnologiji u kojoj se od marta ove godine prikazuju filmovi u Bijeljini. »opsirnije..

Nimfomanke na festu, a Karte samo za starije od 18!

Film "Ninfomanka" traje puna četiri sata i sadrži eksplicitne scene oralnog i analnog seksa. Još tokom snimanja filma Fon je najavio da će film jasno koketirati sa pornografijom, a scene seksa će biti sasvim autentične, „kakve do sada niste videli”.. »opsirnije..

Mačeta ubija

Američka vlada unajmljuje Machetea kako bi izborio put u Mexicu do dilera oružjem koji misli lansirati opasno oružje u zemljinu orbitu. »opsirnije..

Apolo 18(video)

Desetljećima stari video zapisi od NASA-e s napuštene misije Apollo 18 pronađeni su i otkrivaju zašto SAD nikada nakon toga nije ponovno slao astronaute na mjesec. »opsirnije..

Ravna Gora I epizoda | Online gledanje filmova

Kontraverna serija Radoša Bajića u "ravnogorskom pokretu".Ja sam odgledao prvu epizodu i nije mi ništa bilo... »opsirnije..

Gidra: Glumac koga je obožavala cijela Juga

Na današnji dan prije 20 godina preminuo je Dragomir Bojanić, jedan od najvećih glumaca bivše SFRJ. Uvijek je bio nasmijan i voljen svuda gdje se pojavljivao, a humor ga nije napustio ni posljednjih dana života. Kolege i prijatelji pamte ga kao čoveka uvek raspoloženog za šalu i vedrog duha, spremnog da pomogne.. »opsirnije..

Film "Ender's Game" na vrhu američkog box officea

Naučnofantastična drama pod nazivom "Ender's Game" ovog je vikenda zauzela prvo mjesto na američkom box officeu. »opsirnije..

Poslednji dani na Marsu | Online gledanje filmova

Kada rutinski postupak preraste u katastrofu, a članovi posade počnu da nestaju, javlja se sumnja da li je strano telo, uneto u brod, zapravo, mrtvo... »opsirnije..

Sarajevski antentat | Online gledanje filmova

U susret obiližavanju sto godina od početka prvog svjetskog rata.Ovaj fillm je mali doprinos da se spreče pokušaji prekrajanja naše istorije.
Gavrilo nije bio terorista nego iskreni rodoljub. »opsirnije..

Preminuo glumac Josif Tatić

Glumca, najpoznatijeg po ulogama Taleta u seriji i filmu „Grlom u jagode“ i Jataganca u „Boljem životu“, izdalo srce. Proslavljeni glumac Josif Tatić iznenada je preminuo u petak veče u Beogradu, u 67. godini.
Kako saznajemo od njegovih prijatelja, umro je u snu oko 21 sat, a poslednjih meseci imao je dosta srčanih tegoba.. »opsirnije..

Da li ste propustili koju epizodu Ruže Vjetrova?

Ruža Vjetrova sezona 2 - je blog posvecen istoimenoj seriji. Ukoliko pratite Ružu Vjetrova a propustili ste koju epizodu, slobodno navratite, komentirajte, te procitajte sto Vas zanima. »opsirnije..

iphone 4 repair nyc

Fixmyiphonenyc.com is conveniently situated in Midtown specializing in iPhone Screen Repair with same day service for the least expensive prices in town. You cannot get a much better deal anywhere else. If you break your Iphone, we will fix it for you. »opsirnije..

County fireworks ban in effect

Laramie County Fire Warden Bill McHenry said partial burn bans have outlawed fireworks shooting in unincorporated areas of the county except one designated fireworks shooting site. The unincorporated areas exclude Burns, Pine Bluffs and Albin. Fireworks restrictions also include the Vedauwoo Recreation Area and all state parks. »opsirnije..

WizZzArD - YouTube

ovde je crtez spajdermena nadam se da ce vam se svideti crtan je 3 sata :D
»opsirnije..

Lane Gutović (Srećko Šojić): Pronašli smo novac za „Besnu kožu“

Moje povlačenje iz serije Bela lađa je bilo motivisano razlozima koje svaki čovek koji živi od svoga posla ima. Radim da zaradim i trudim se da zaradim više. To je razlog zbog čega postoje bolji i lošiji poslovi. Procenio sam da je to za mene bio loš posao i izašao sam iz njega. Snimamo nove nastavke Tesne kože sa novim imenom "Besna koža" i srećan sam zbog toga.. »opsirnije..

filmovi s prevodom - Portal

ovdje su samo filmovi s prevodom filmovi s prevodom »opsirnije..

Colombiana (2011)

film Colombiana »opsirnije..

Salvador dali u 'potrazi za ludim gljivama' - 'Impresije iznad Mongolije' - izmišljeni dokumentarni film

Godine 1976, Salvador Dali je glumio u surealnom izmišljenom dokumentarcu 'Impresije iznad Mongolije' /Impressions de la haute Mongolie/ - putopis o svojoj misiji u Mongoliju kako bi pronašao određene halucinogene gljive... Usput, u filmu se pojavljuje mnogo zavrtanja brkova, deranja iznad Hitlerovih portreta i drugih excentričnosti, samo njemu specifične »opsirnije..

Alphaville (1965) - Godard - cijeli film s HR titlom

FILM KOJEG SVATKO TREBA POGLEDATI ........... Budućnost. Detektiv Lemmy Caution je stigao na planet Alphaville te se u hotelu prijavio pod lažnim imenom Ivan Johnson. Grad (koji izgleda kao Pariz u 1960-ima) i cijeli planet kontrolira kompjuter Alpha 60 koji je zabranio ljudima da osjećaju bilo kakve emocije, a logika je jedini način života »opsirnije..

Uskoro izlazi film o Majklu Džeksonu

Naziv novog filma koji će se snimati na osnovu detalja iz života preminulog kralja popa glasi “Michael Jackson: Life of an Icon”. U filmu će biti prikazan i intervju sa Majklovom najstarijom sestrom Rebi koja retko daje izjave za medije, a život popularnog muzičara biće prikazan od perioda nastupa sa grupom “Jackson 5”, pa sve do kontroverzne smrti uzrokovane uzimanjem lekova.. »opsirnije..